Home
Taarten
Smaken in de taart
Zoete tafels
Cupcakes
Prijzen
Workshops
Contact
Links

Alle taarten bak ik van een lekker en luchtig biscuitdeeg. Keuze uit:   

  1. Licht biscuitdeeg (standaard)
  2. Chocoladebiscuit
  3. Red Velvet cake (is steviger dus machtiger)

De taart wordt gevuld met (minimaal) 3 lagen vulling. Ik vind een lekkere vulling belangrijk en hieronder staan de meest gekozen vullingen. 

  1. citroenkwark met lemoncurd
  2. aardbeienmascarponeroom met aardbeientoppings
  3. frambozenmascarponeroom met verse frambozen en/of frambozenjam
  4. witte chocoladeroom met verse frambozen en/of frambozenjam
  5. passievruchtenmousse met tropische vruchten
  6. chocolademousse van Bonbonbloc met caramel en peer
  7. mergpijpjesroom met aardbeientoppings of jam
  8. appeltaartyoghurtmousse met gecarameliseerde appeltjes en boerenjongens
  9. zwitsers room of banketbakkersroom (met vruchten zoals manderijn, framboos,aardbei)
  10. merenque crème (smaak vanille, chocola, praliné, aardbeien, citroen, speculaas) met jam, toppings of vruchten
  11. champagnecrème met frambozen

Voor grote taarten en voor taarten die langere tijd (is meer dan 3 uur)  buiten de koeling blijven, adviseer ik een vulling op basis van crème. 

Keuze vulling is voor minimaal 25 personen. Alleen in stapeltaarten voor meer dan 40 personen kunnen (zonder meerprijs) 2 vullingen gekozen worden. Voor taarten tot 40 personen 1 soort vulling.

Na het vullen, wordt het biscuitdeeg gemaskeerd met chocoladeganache en bekleed ik de taart met fondant (of marsepein).

  

 

   

 

Taarthome  | KvK 54917271